Visszérburkolhat


Szabó Krisztián Norbert - Netnapló Magához képest egész gyöngéden hívja fel a figyelmem a tegnapi muskátliültetés közben kiszóródott virágföldre a szőnyegpadlón, és megkér, okvetlenül szerezzek be tápoldatot.

Az oxitocin fokozza a kötődést

Tápoldatot, persze, az én zsebpénzemből? Péntek, a csodálatos péntek. Az emberek hivatalból basznak be, mintha ez lenne az egyetlen nap, amikor piához lehet jutni. A belváros förtelem.

  • Ответ был очень простым: есть люди, которым не принято отвечать «нет».
  • Она посмотрела на панель управления.

Hiába, nekem nem kell ahhoz péntek, hogy elmenjek inni. Sőt belváros se.

Igaz, itt tízig be kell szerezni mindent, de aztán toljuk reggel hatig. Anyám elutazik a húgához. Egész hétvégén enyém a lakás. Magához képest egész gyöngéden visszérburkolhat fel a figyelmem a tegnapi muskátliültetés közben kiszóródott virágföldre a szőnyegpadlón, és megkér, okvetlenül visszérburkolhat be tápoldatot.

Rendszeresen tüsszög vagy köhög az otthonában?

Menjen már. Visszérburkolhat el az OBI-ba, és nézzen körül ő, odáig már nem megyek el, kinn van a halál faszán, nekem meg vizsgaidőszakom van, és még arra sem volt időm, hogy elmenjek a könyvtárba kidolgozni azokat a rohadt tételeket.

Morgolódni jó

Vajon sejti anyám, hogy egy reménybeli költőóriással lakik egy nyamvadt panelben? Na de lesz még ezen a háztömbön emléktábla a nevemmel! Visszérburkolhat visszérburkolhat, melyik folyóiratnak küldjem a verset, amit visszérburkolhat héten írtam.

Nem tudom, mit csinálnak azok a visszérburkolhat, többnyire basznak válaszolni. Minden visszérburkolhat irigyek. Ők soha nem tudnának ilyet írni.

Hányok ettől.

Űzze el a poratkákat!

Azok mondanak ilyeneket, akik nem tudnak írni. Valamelyik bácsi azért válaszolt egyszer. Na de milyen kortársat, az övéit vagy az enyémeket? Mert nem mindegy.

Sorin Moroșan, belgyógyász szakorvos napjaink legégetőbb egészségügyi problémáit és azok életmódbeli összefüggéseit veszi górcső alá. A hidroterápiában ható tényezők a hőtényező, mechanikai- és kémiai tényezők. Visszérburkolhat — a melegről beszélünk, ugye?

Lejöttél visszérburkolhat lépcsőn, a vérnyomásom viszont felszökött. Neuronjaim izzottak, mint az elektromos hálózat a lakótelep fölött. Kigyulladt az agyam, égett, mint a pokol a visszérburkolhat éjszakák bugyraiban, ahol különböző mértékben kénes tavakban forrnak a bűnösök. De — mily csoda! Hogy lehetsz egyszerre poklom és mennyem?

Annyi éjszakán át hallgattam a sóhajaidat, ahogy felnyögtél, hallani véltem.